Alternatieven voor de cv-ketel op aardgas

In de eerste podcast van Expeditie Gasloos bespreek ik samen met Yuri Pelser alle mogelijkheden rondom gasloos wonen en ons initiatief.

Introductie Expeditie Gasloos

Welkom bij de wereld van Expeditie Gasloos, een podcast die luisteraars meeneemt op een boeiende reis naar duurzamere woonoplossingen. Hosts Yuri Pelser en Aljo Hartgers delen hun persoonlijke ervaringen en professionele inzichten over de uitdagingen en kansen van gasloos wonen.

Persoonlijke uitdagingen bij kiezen van een warmtepomp

In een openhartige discussie onthullen Yuri en Aljo de complexiteiten rond de installatie van warmtepompen. Ze delen hun eigen struikelblokken, waaronder hoge kosten en technische uitdagingen, waarmee veel huishoudens zich kunnen identificeren in deze transitieperiode.

Praktische Tips over de warmtepomp

De podcast biedt niet alleen verhalen, maar ook praktisch advies. De hosts bespreken hoe luisteraars slimme vragen kunnen stellen aan installateurs en hoe ze het meeste uit hun gasloze verwarmingssystemen kunnen halen. Deze inzichten zijn onmisbaar voor iedereen die overweegt over te stappen.

Alternatieven voor Verwarming met warmtepomp

Naast warmtepompen verkennen Yuri en Aljo andere verwarmingsopties zoals houtkachels en elektrische systemen. Ze wegen de voor- en nadelen af, waardoor luisteraars een breder perspectief krijgen op de beschikbare keuzes in gasloze verwarming.

Volg Expeditie Gasloos in je favoriete podcastapp

Je kunt Expeditie Gasloos volgen op Apple PodcastsSpotify, Google Podcasts en Podimo. Daarnaast vind je Expeditie Gasloos in elke podcastapp én natuurlijk op YouTube!

Alle onderwerpen

Starten met gasloos wonen

Je woning voorbereiden op gasloos leven

Welke warmtepomp heb je nodig

Offertes warmtepomp aanvragen en vergelijken

Financieren en subsidie van je warmtepomp

Installatie en service van je warmtepomp