Live Experience

Duurzaam en aardgasloos wonen wordt na deze dag ook voor jou een duidelijk verhaal. Schrijf je in voor de Expeditie Gasloos Live Experience met Yuri Pelser. Hij neemt je mee op expeditie langs alle duurzame thema’s en geeft antwoord op al je vragen.

We zijn een hele dag te gast bij het grootste showroom en duurzaamheids centrum van Europa. ICDUBO – Woon Wijzer Winkel in Rotterdam.

Directiekade 2 – 3089 JA Rotterdam
wo. 25 oktober  2023 | 9:30 – 16:30
vr. 24 november  2023 | 9:30 – 16:30

Bij inschrijving vanaf 5 personen geldt er een doorgangsgarantie. De groepsgrootte is maximaal 15 personen. Investering € 275,- inclusief BTW p.p. Inclusief lunch koffie thee en wat lekkers in de pauze. Groepen vanaf 10 personen prijs en datum op aanvraag. Inschrijving is definitief na ontvangst van de betaling.

Bekijk de digitale rondleiding bij ICDUBO

Inhoud van deze podcast

linkjes naar onderdelen in de video.

Algemene voorwaarden Live Experience

Meer informatie over dit onderwerp

  • Meer dan een kwart van de Nederlanders overweegt een warmtepomp

    Uit recent onderzoek van Expeditie Gasloos, uitgevoerd door onderzoeksbureau Markteffect, blijkt dat een significant deel van de Nederlanders een warmtepomp overweegt. Maar liefst 9% kijkt naar een volledig elektrische optie, terwijl 17% een hybride model overweegt. Deze cijfers overstijgen de verwachtingen, benadrukt expert Yuri Pelser. Opmerkelijk is dat sommige deelnemers ook inductie- of elektrische cv-ketels…

    Lees het artikel

  • Alternatieven voor de cv-ketel op aardgas

    In de eerste podcast van Expeditie Gasloos bespreek ik samen met Yuri Pelser alle mogelijkheden rondom gasloos wonen en ons initiatief. Introductie Expeditie Gasloos Welkom bij de wereld van Expeditie Gasloos, een podcast die luisteraars meeneemt op een boeiende reis naar duurzamere woonoplossingen. Hosts Yuri Pelser en Aljo Hartgers delen hun persoonlijke ervaringen en professionele…

    Lees het artikel